O kokosovém oleji a jeho využití v kosmetice toho bylo napsáno již mnoho. Nyní se ale na trhu objevil produkt, který je nutno představit.

Jedná se o BIO Kokosík 200 ml Wolfberry. Tento kokosový olej je vyráběn výhradně lisováním za studena, plně v souladu se zásadami ekologického zemědělství. Neobsahuje žádné nečistoty, kaly, plísně ani jiné nežádoucí látky. Je proto ideální v péči o pokožku zejména malých dětí, a to již od novorozeneckého věku.

Abychom si byli jisti, že Vám nabízíme to nejlepší, nechali jsme podrobit Kokosík laboratornímu testování kvality a čistoty. Výsledkem je certifikát kvality 179/1/2016 udělený Evropskou dermatologickou organizací.

Ani obal nezůstal pozadu. Kokosík je dodáván v kvalitní dóze z tvrzeného plastu bez obsahu ftalátů či jiných zdraví škodlivých látek. Oproti skleněným obalům je při použití v koupelně bezpečnější.

Kokosový olej Kokosík není žádným způsobem chemicky zpracovaný, denaturovaný ani parfémovaný. Jedná se o čistou přírodní látku obsahující mnoho minerálů, vitamínů a omega mastných kyselin, které jsou prospěšné pro pokožku, vlasy i nehty.

Kokosový olej Kokosík můžete použít ke zvláčnění pokožky či vlasů, jako masážní olej, nebo jako přísadu do koupele.

Kokosík můžete zakoupit na eshopu wolfberry.cz

-> ZDE: www.wolfberry.cz/kokosik-wolfberry-bio-200-ml.html

About admin